Meer informatie? info@bouwbedrijf-roossink.nl of bel 0545 43 15 86

‘Samen verder bouwen aan vooruitgang’

Bouwbedrijf Roossink neemt Hoenderboom over

Rekken - Bouwbedrijf Roossink BV in Rekken dat al ruim 70 jaar ervaring in de bouw heeft en in die tijd een uitstekende naam heeft opgebouwd, heeft recentelijk het failliete Aannemersbedrijf Hoenderboom uit Zieuwent overgenomen. Het Aannemersbedrijf Hoenderboom - een vertrouwd gezicht in Zieuwent en omgeving en vermaard om het vakmanschap - blijft als naam bestaan. Bouwbedrijf Roossink zal alleen de sturende kracht achter dit bedrijf worden, zo vertelt Mark Roossink op het bedrijf in Rekken.

Het aanspreekpunt voor Hoenderboom zal Bennie Bongers zijn; hij werkte bij Hoenderboom als bedrijfsleider en zal deze functie ook bij Roossink gaan vervullen. Daarnaast houdt Roossink enkele vakmensen van Hoenderboom in dienst die de werken gaan uitvoeren.

Het is jammer dat Hoenderboom de huidige malaise in de bouwwereld niet heeft overleefd; zeker voor een bedrijf met een prachtige staat van dienst, maar de laatste jaren ging het met de ordeportefeuille helaas bergafwaarts.

Speerpunten
Mark Roossink vertelt dat door de overname er twee speerpunten van zijn bedrijf kunnen worden gerealiseerd. Hij hoopt op een groei van de omzet in het werkgebied Oost Gelre. Bouwbedrijf Roossink BV voerde tot nu voornamelijk bouwwerken in de gemeente Berkelland uit en in de regio Twente. Tevens hoopt Mark Roossink dat het bedrijf een sterke speler wordt in de aannemerswereld. Dat kan nu heel goed door de samenvoeging van kennis en ervaring van beide bedrijven en de uitstekende naam van deze bouwbedrijven.

Volledig pakket
Het voordeel van de overname is ook dat nu een volledig pakket aan diensten kan worden aangeboden. Roossink is al sterk in de agrarische sector, maar heeft zijn sporen bijvoorbeeld tevens verdiend in de betonbouw. En Hoenderboom is vooral goed in de utiliteitsbouw, verbouwingen, uitbreidingen enzovoort.Bundeling van vakmanschap, van kennis en ervaring en je kunt dus zeggen dat door deze overname er een bedrijf ontstaat dat op zeer hoogwaardige wijze werken in diverse disciplines kan uitvoeren in Oost Gelderland en Twente.

Er komt ongetwijfeld een tijd dat de bouw weer zal aantrekken.

Maar ook nu bent u voor al uw bouwplannen van harte welkom bij Bouwbedrijf Roossink BV en Aannemersbedrijf Hoenderboom aan de Apedijk 15a in Rekken, telefoon: 0545-431586. www.bouwbedrijf-roossink.nl


Terug