Meer informatie? info@bouwbedrijf-roossink.nl of bel 0545 43 15 86

Samen verder

Bouwen aan vooruitgang

Vrijdag 12 april hebben wij, Bouwbedrijf Roossink uit Rekken, Aannemersbedrijf Hoenderboom uit Zieuwent overgenomen.

Overname met kansen
Aannemersbedrijf Hoenderboom, een vertrouwd gezicht in Zieuwent en omgeving als het gaat om bouw en vakmanschap blijft als naam bestaan. Bouwbedrijf Roossink zal alleen de sturende kracht achter dit bedrijf worden.

Letterlijk ‘Bouwen aan vooruitgang’
3 jaar geleden is er een succesvolle reorganisatie ingezet bij Bouwbedrijf Roossink. Het resultaat daarvan is een overname die perfect past in onze bedrijfsstrategie "Bouwen aan vooruitgang".

Het volgende hopen wij met deze overname te realiseren:
• Groei van de omzet door het werkgebied "Oost Gelre" actiever te bewerken. Momenteel is het werkgebied voornamelijk de Gemeente Berkelland en de Twentse regio. Naast de particuliere sector wordt de agrarische sector een speerpunt.
• Een sterkere speler worden in de aannemersmarkt, door het samenvoegen van kennis en ervaring van beide bedrijven.

Overname inhoudelijk
Het aanspreekpunt voor Hoenderboom zal Bennie Bongers zijn. Hij werkte bij Hoenderboom als bedrijfsleider en zal deze functie vanaf half mei ook bij Roossink gaan in vullen. Daarnaast houden wij enkele vakmensen van Hoenderboom in dienst die de werken gaan uitvoeren. Wij nemen verder zo min mogelijk “overhead” over zodat wij concurrerende prijzen kunnen bieden.

Meerwaarde
Doordat wij nu een volledig pakket aan diensten kunnen aanbieden, inclusief bijbehorende service en begeleiding, denken wij ons op deze manier te kunnen onderscheiden.

Zowel de klanten van Bouwbedrijf Roossink als die van Aannemersbedrijf Hoenderboom worden binnenkort persoonlijk nader geïnformeerd.

Wij kijken uit naar de samenwerking!

Namens Bouwbedrijf Roossink,
Mark Roossink


Terug